Geneesmiddelenonderzoek bij QPS

Tijd om te studeren
terwijl je geld verdient

Vrouwelijke deelnemer zit op bed en leest een studieboek.
Vrouwelijke deelnemer zit op bed en leest een studieboek.

Deelnemen voor een ander,
tijd voor jezelf

Door deelname aan onderzoek naar mogelijk nieuwe medicijnen, help je wereldwijd mensen met een aandoening aan een beter leven. Misschien wel van iemand in je omgeving. Wie je helpt bepaal je zelf, want jij kiest aan welk onderzoek je deelneemt.

Tijdens het onderzoek heb je alle tijd voor jezelf. Zo kun je goed studeren, maar ook spelletjes spelen of Netflixen. Deelname aan geneesmiddelenonderzoek betekent een steentje bijdragen aan een beter leven voor een ander, terwijl je er ook zelf wat aan hebt.

“Huiselijk, gezellig, voel me veilig en betrokken, kleine omgeving die het aangenaam maakt, in tegenstelling tot andere bedrijven waar je eerder het "bedrijfsgevoel" ervaart.”
Jean Leon review QPS
Jean-Leon, deelnemer jan '22
“Het voelde een beetje als vakantie, want ik had nu tijd om films te kijken, te lezen en te slapen! De begeleiding van de artsen was prima.”
Janna review QPS
Janna, deelnemer feb '23
“Ik heb me ontzettend vermaakt met alle andere deelnemers. De tijd vloog voorbij.”
Manon review QPS
Manon, deelnemer apr '22
“Als je de tijd beschikbaar hebt om mee te doen zou ik het zeker doen, want het is zeer gemakkelijk; je hoeft alleen maar te liggen. En wie wil er nu niet liggend z'n geld verdienen? ”
Peter QPS review
Peter, deelnemer jan '22

Onderzoeken voor studenten

Hilma klinisch verpleegkundige QPS geneesmiddelenonderzoek
Hilma Hamming
Klinisch verpleegkundige sinds 2008
"Als klinisch verpleegkundige ben ik het eerste aanspreekpunt voor jou als deelnemer en ben ik betrokken bij de handelingen en controles tijdens je verblijf. Mijn werk is het beste van twee werelden: ik zorg dat jij je thuis voelt tijdens je verblijf en dat het onderzoek veilig verloopt."

De vergoeding, dat zit zo

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de vergoeding niet gekoppeld aan een risico. Hoeveel vergoeding jij ontvangt, wordt bepaald aan de hand van o.a. het aantal dagen en de speciale handelingen. De totale vergoeding wordt bepaald aan de hand van de onderstaande zaken.

Het aantal dagen in de kliniek
Per dag en nacht dat jij in de kliniek verblijft, ontvang je van ons een standaard vergoeding. Deze vergoeding voor jouw tijdsinvestering is gebaseerd op het aantal standaard handelingen in het onderzoek.
De prikdagen tijdens je verblijf
Deze dagen hebben meer restricties en minder vrijheid voor jou als deelnemer, daarom hebben deze dagen een aparte vergoeding. Deze dagen zijn al wel meegenomen in de totale vergoeding.
De handelingen die plaatsvinden
De hoogte van een standaard dag is gebaseerd op het aantal standaard handelingen dat op een dag gedaan wordt. Daar bovenop kan het zijn dat we je vergoeden voor extra handelingen. Zo hoort een hartfilmpje bij de standaard handelingen, maar moet er voor het onderzoek 24 uur lang een monitor gedragen worden, dan vergoeden we je hier extra voor. Ook dit is al meegenomen in de totale vergoeding.
De medische keuring + dag van aankomst en vertrek
Je krijgt een vergoeding voor de medische keuring, dag van aankomst en de dag van vertrek. Deze dagen worden niet gezien als een kliniekdag, maar zijn wel meegenomen in de totale vergoeding.
De terugkomdagen
De terugkomdagen, waarbij je na afloop voor een ambulant bezoek weer naar de kliniek komt, krijg je apart vergoed. Deze tellen niet mee als verblijfsduur, maar zijn wel inbegrepen in het totaalbedrag.
Handelingen die je na verblijf thuis doet
Voor de handelingen die je na verblijf thuis doet, zoals het bijhouden van een dagboekje waarin je iedere dag een aantal vragen beantwoordt, krijg je een vergoeding. Ook deze is al meegerekend in de totale vergoeding.
Jouw deelnamevergoeding

+ €0,21 per kilometer reiskostenvergoeding

Waarom deelnemen aan geneesmiddelenonderzoek?

“Help mee met geneesmiddelenonderzoek om bij te dragen aan een beter leven voor de mensen om je heen. Jij kunt met een paar dagen helpen een enorm verschil maken.”

Elke reden is goed. Neem deel…

  • om bij te dragen aan onderzoek dat levens verandert
  • voor de gezelligheid in de QPS kliniek
  • om even tijd voor jezelf te hebben
  • de financiële vergoeding die je ontvangt

Samuel heeft 16 keer deelgenomen aan geneesmiddelenonderzoek bij QPS. In de video deelt hij zijn ervaring. 

 

Uitleg door Kristel

Kristel geeft antwoord op al jouw vragen.

“Draag jij bij aan zorg,
dan mag je zelf ook goede zorg verwachten”

Kristel geeft antwoord op al jouw vragen

  • Waarom is onderzoek belangrijk?
  • Hoe werkt geneesmiddelenonderzoek?
  • Kan ik veilig deelnemen?
  • Wat kan ik na het aanmelden verwachten?

Kristel legt uit waarom geneesmiddelenonderzoek belangrijk is, wat je kunt verwachten en waarom het veilig is. Bekijk het in de video.