Deelnemers hebben sociaal praatje op bed in de QPS kliniek

Route

Hoe kom je bij de QPS onderzoekskliniek?

Zowel ons keuringscentrum en onderzoekskliniek bevindt zich op dezelfde locatie in Groningen, op het terrein van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

QPS Keuringscentrum & Onderzoekskliniek

Universitair Medisch Centrum Groningen, Biotech Center
Hanzeplein 1 – ingang 53
9713 GZ Groningen
Receptie: +31 (0) 50 2072344
Google Maps link

Ingang van het Biotech Center van QPS

Met de auto
Vanaf de ring van Groningen volg je de wegwijzers richting UMCG. Je komt dan automatisch bij de parkeergarage die onder de ontvangsthal van het UMCG ligt. Je kunt hier betaald parkeren. Sta je in de ontvangsthal van het UMCG, ga dan de linkergang op (Fonteinstraat) naar de uitgang Oostersingel. Door de draaideur verlaat je het UMCG. Buiten vind je aan de overzijde van de straat schuin rechts achter de fietsenstalling het Biotech Center aan. In dit pand is QPS gevestigd.

Met het openbaar vervoer

QPS is goed bereik met OV. Zowel de stads- als streekbussen van Qbuzz rijden vanaf het Centraal Station Groningen in ongeveer 10 minuten naar het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).Je stapt uit bij de halte “hoofdingang UMCG”. Sta je in de ontvangsthal van het UMCG, ga dan de linkergang op (Fonteinstraat) naar de uitgang Oostersingel. Door de draaideur verlaat je het UMCG. Buiten vind je aan de overzijde van de straat schuin rechts achter de fietsenstalling het Biotech Center aan. In dit pand is QPS gevestigd.