Proefpersoon Groningen

Meld u aan als proefpersoon in Groningen

Wilt u proefpersoon worden in Groningen of wilt u graag meer informatie over het testen van geneesmiddelen? QPS heeft diverse lopende onderzoeken waarbij gezocht wordt naar proefpersonen die mee willen doen aan geneesmiddelenonderzoek in Groningen.

QPS heeft altijd een aantal lopende onderzoeken waar u zich voor kunt aanmelden als proefpersoon Groningen. Op onze onderzoekspagina kunt u filteren op informatie, wij tonen dan de relevante onderzoeken aan u. De hoogte van de vergoedingen verschilt per onderzoek en is onder andere afhankelijk van de duur van het onderzoek.

Bekijk alle onderzoeken

Aanmelden onderzoek

Wanneer u één of meerdere onderzoeken heeft gevonden waar u interesse in heeft of aan wilt deelnemen als proefpersoon Groningen, dan kunt u zich direct online aanmelden. Het aanmelden voor onderzoeken bij QPS gebeurt uitsluitend online. Nadat u zich heeft aangemeld, neemt QPS contact met u op voor een telefonische screening en zal er een afspraak worden gemaakt voor een medische keuring. Een arts zal bepalen of u als proefpersoon Groningen geschikt bent om deel te nemen aan een onderzoek. Meer informatie over het aanmelden vindt u op onze procedure-pagina.

Proefpersoon Groningen vergoedingen

Wanneer u zich aanmeldt als proefpersoon in Groningen bent u waarschijnlijk benieuwd naar de hoogte van de vergoedingen. Dit verschilt per onderzoek, op onze onderzoekspagina vindt u een overzicht van de vergoedingen. De hoogte van de vergoedingen is getest door de onafhankelijke Medisch Ethische toetsingscommissie. Komt u niet uit Groningen maar wilt u zich wel aanmelden als proefpersoon Groningen? Dat kan! Bekijk onze reiskostenregeling op de vergoedingspagina voor meer informatie. Regelmatig krijgen wij aanmeldingen uit België voor proefpersoon Groningen.

Eerste keer proefpersoon Groningen

Wij begrijpen dat de eerste keer deelnemen als proefpersoon Groningen aan een onderzoek spannend is. Dat is helemaal nergens voor nodig! U kunt alvast een virtueel kijkje nemen in onze kliniek, zodat u weet hoe onze kliniek eruit ziet. Tijdens een onderzoek mag u gewoon uw mobiele telefoon, laptop en muziek meenemen. Bij QPS kunt u gebruik maken van de internetverbinding. U hoeft zich tijdens uw verblijf niet te vervelen als proefpersoon Groningen.

Bekijk alle onderzoeken Direct aanmelden