Proefkonijn worden?

Meld je aan als proefkonijn

Aanmelden als proefkonijn

Wil jij de medische wetenschap graag helpen en een zakcentje bijverdienen? Meld je dan aan als proefkonijn voor medische onderzoeken. We zijn continu op zoek naar proefkonijnen voor onze verschillende onderzoeken.

Alle onderzoeken

Alle onderzoeken van QPS

We hebben altijd lopende onderzoeken waar je je voor aan kunt melden. Daarnaast worden er vaak nieuwe medische onderzoeken toegevoegd. Bijna iedereen vanaf 18 jaar kan zich aanmelden als proefkonijn. In veel gevallen zoeken we gezonde deelnemers, maar we zoeken ook vaak proefpersonen met een aandoening of ziekte.

Onderzoeksproces

Voordat je proefkonijn kunt worden voor één van onze onderzoeken, volgt er eerst een aantal stappen:

Aanmelden
Wanneer je je beschikbaar wilt stellen als proefkonijn, is het belangrijk dat je je eerst aanmeldt. Dat kan via de website, voor ieder onderzoek dat jij interessant vindt en waarvoor je voldoet aan de gestelde criteria.

Medische keuring
Als je je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op voor een telefonische screening. Als blijkt dat je geschikt bent als proefkonijn, wordt er een afspraak gemaakt voor een medische keuring.

Deelname aan het onderzoek
Om deel te kunnen nemen aan één van onze onderzoeken, dien je medisch goedgekeurd te zijn. Ben je goed goedgekeurd? Dan krijg je van ons bericht of je ons kan helpen als proefkonijn bij een medisch onderzoek! Wanneer je in de kliniek bent, wordt er bepaald of je kunt deelnemen aan een onderzoek of dat je als reserve weer naar huis mag. Op basis daarvan wordt je vergoeding bepaald.

Vergoeding
Als alle onderdelen van het onderzoek zijn afgerond, ontvang je de vergoeding uiterlijk 4 weken na de laatste keuring.

Vergoeding bij een geneesmiddelenonderzoek

Onze deelnemers hebben diverse redenen om zich op te geven als proefkonijn. Sommige deelnemers vinden het een fijne manier van geld verdienen, waar anderen het belangrijk vinden om hun steentje bij te dragen aan de medische wetenschap.

Eén van de voordelen van het deelnemen aan een medisch onderzoek, is dat het geheel legaal is én je er een ruime vergoeding voor ontvangt. En of je nu een nieuwe laptop wilt kopen of een studie wilt bekostigen, als je je beschikbaar stelt als proefkonijn verdien je vaak veel geld. De hoogte van de vergoeding hangt af van diverse factoren. Daarnaast worden het onderzoeksprotocol en de vergoeding goedgekeurd door de Medisch Ethische Toetsingscommissie.

Bekijk onze kliniek!

Twijfel je nog of je je wilt opgeven als proefkonijn en ben je benieuwd naar onze kliniek? Neem vast een virtueel kijkje in onze kliniek! De onderzoekskliniek huiselijk, gezellig en je hebt er altijd toegang tot internet. Wil je graag geld verdienen met deelname aan een geneesmiddelenonderzoek? Meld je dan aan als proefkonijn!

Bekijk al onze onderzoeken Aanmelden