QPS-logo
QPS logo QPS logo
klanteen vertellen logo
9,1
60 beoordelingen

Help mee en ontvang tot €1.788 vergoeding

CS0375

Allergieën

Er wordt onderzoek gedaan naar een mogelijk nieuw geneesmiddel dat kan helpen bij het verminderen van allergische reacties.
 • Lever een bijdrage aan een mogelijk nieuw geneesmiddel

 • Ontvang tot €1.788 + €0,19 p/km

 • Max 12 dagen tijdsinvestering

 • Vrouwen en Mannen van 18 t/m 65 jaar

 • Groepsaanmelding mogelijk! Benieuwd? Klik hier.

Help jij ook mee?

Help jij mee?

Er wordt onderzoek gedaan naar een mogelijk nieuw geneesmiddel dat kan helpen bij het verminderen van allergische aandoeningen. Het is de bedoeling dat het geneesmiddel de immuuncellen die allergische reacties geven aanvalt. Hierdoor zouden ziekteverschijnselen zoals jeuk en zwellingen moeten verminderen.

Hoe werkt het?

Er wordt onderzoek gedaan naar een mogelijk nieuw geneesmiddel dat kan helpen bij het verminderen van allergische aandoeningen. Het is de bedoeling dat het geneesmiddel de immuuncellen die allergische reacties geven aanvalt. Hierdoor zouden ziekteverschijnselen zoals jeuk en zwellingen moeten verminderen. Het geneesmiddel wordt toegediend in de vorm van capsules. Voor jouw hulp krijg je een vergoeding van €1.788,- bruto.

 

Let op: we zoeken voor dit onderzoek geen deelnemers met een allergie. Als deelnemer aan dit onderzoek dien je juist allergie vrij te zijn.

 1. Je meldt je aan.

 2. We nemen contact met je op voor een telefonische screening.

 3. Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek word je medisch gekeurd. Maximaal 28 dagen voor de eerste onderzoeksdag vindt deze medische keuring plaats.

  • Om te bepalen of u geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek zult u medisch worden gekeurd. Maximaal 28 dagen voor de eerste onderzoeksdag, vindt deze medische keuring plaats.
  • Dit onderzoek bestaat voor iedere vrijwilliger uit 2 onderzoeksperiodes waarbij u steeds 5 dagen (4 nachten) in de QPS kliniek verblijft.
  • Ongeveer 12 dagen na uw laatste onderzoeksdag komt u terug naar de kliniek voor wederom een medische keuring.
 4. Je ontvangt binnen ongeveer 4 weken na deelname je bruto vergoeding en reiskosten op je rekening.

Deelnemer Nick vertelt hoe hij zijn deelnames bij QPS ervaren heeft.

“Ik kan uit ervaring vertellen dat het heel erg veilig is. Er wordt goed op je gelet.”

Deelnemer Nick vertelt hoe hij zijn deelnames bij QPS ervaren heeft.

Ben je geschikt?

 • Vrouw of man

 • 18 t/m 65 jaar oud

 • BMI tussen de 17.5 en 32.0 kg/m2

 • Minimaal 50 kg (man) of minimaal 45 kg (vrouw)

 • Minimaal 3 maanden niet gerookt

 • Indien je eerder mee hebt gedaan aan een geneesmiddelenonderzoek moeten er minimaal 90 dagen tussen je vorige dosering en de start van dit onderzoek zitten

Voldoe je aan de criteria?
Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Member get member & groepsaanmelding

Member get member

Heb je familie, vrienden, kennissen en/of (over)buren die aan een geneesmiddelenonderzoek van QPS mee willen doen? Meld ze aan en ontvang hiervoor een extra vergoeding van €300,- bruto per deelnemer.

 

Groepsaanmelding

Samen met je vrienden deelnemen aan dit onderzoek is extra gezellig. Nu kun jij ook samen met vrienden deelnemen aan onderzoek CS0375 in dezelfde groep. Wanneer jij meerdere vrienden/familie aandraagt, zorgen we ervoor dat jullie aan dezelfde groep deel kunnen nemen. Geef de personen met wie jij samen wilt deelnemen op via qpsrecruitment@qps.nl.

 

*Let op: er is geen garantie op (groeps)deelname

Logo klanten vertellen
9,1
60 beoordelingen

Vanaf binnenkomst voelde ik me welkom en gedurende het verblijf bleef ik het gevoel houden dat ik goed in de gaten gehouden werd. Ik vond het heerlijk om een paar dagen alle tijd te hebben in de wetenschap dat ik er een goed doel mee dien.

Carin - Zutphen

Het was een hele leuke ervaring, personeel was super vriendelijk en alles werd heel goed uitgelegd. De artsen en verpleging nam altijd de moeite om elke stap uitgebreid uit te leggen en je gerust te stellen. Ik ga het zeker weer doen.

Patricia - Rotterdam

Ik ben, vanaf half oktober, ongeveer 5 weken bij QPS in Leeuwarden geweest. Alles was uitstekend geregeld, de verpleegkundigen creëerden een gezellige en huiselijk sfeer. Zoals ik jullie al persoonlijk heb gezegd wil ik bij deze jullie nogmaals heel hartelijk bedanken. Jullie zijn kanjers!!!!

Nico - Steenwijk

Ik heb het erg naar m'n zin gehad bij QPS in de kliniek. QPS voelt erg kleinschalig en gastvrij waardoor je het gevoel hebt alsof je in een gezellig hostel slaapt. Ik kan het iedereen aanraden en kom zelf ook zeker weer terug.

Minke - Ijlst

Bij QPS heerst altijd een fijne sfeer, de medewerkers zijn erg vriendelijk. Voor iedereen die erover twijfelt zou ik zeggen: probeer het eens. Het is een leuk avontuur om aan te gaan en mocht het écht niks voor je zijn staat het je vrij om op ieder gewenst moment te stoppen.

Robin - Delft

95% van de deelnemers beveelt QPS aan

Onderzoeksgroepen

Hieronder vind je de beschikbare groepen + bijbehorende planning.

Voltooide groepen bekijken? Klik hier om de historie te tonen.

Help jij mee? Meld je vrijblijvend aan!

Groep 2

 • Man of Vrouw - 18-65 jaar
  €1.788,-

 • 2x 5 dagen (4 nachten) + keuringen

 • Verblijfsperiode:

jun 15, 2022
jun 19, 2022
 • Verblijfsperiode:

jun 30, 2022
jul 4, 2022
 • Nakeuring:

  • Juli : 17

Vrijblijvend aanmelden

Bekijk onze andere onderzoeken

Sluit het onderzoek niet helemaal aan bij jouw wensen? Bekijk dan de andere onderzoeken waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

CS0378

Afweersysteem

 • Vergoeding: €1.532

 • Man & vrouw / 18-60 jaar

 • 5 dagen

Bij auto-immuunziekten valt uw afweersysteem onterecht goed werkende cellen aan. Soms raken zenuwcel...
Bekijk het onderzoek

CS0379

Antibiotica

 • Vergoeding: €1.342

 • Man & vrouw / 18-55 jaar
  BMI tot 26

 • 5 dagen

Het nieuwe middel zal het lichaam mogelijk helpen bepaalde bacteriële infecties te herkennen en op ...
Bekijk het onderzoek

CS0355

Spierverzwakking

 • Vergoeding: €11.088

 • Man / 18-39 jaar

 • 42 dagen

Mogelijk nieuw middel voor de behandeling van spieratrofie en spierdystrofie.
Bekijk het onderzoek

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de hoogte van de vergoeding bepaald?
Deze is afhankelijk van de tijdsduur van je verblijf en van het aantal handelingen die tijdens het onderzoek worden gedaan. De vergoeding wordt per studie vastgesteld en goedgekeurd door de Medisch Ethische ToetsingsCommissie (METC). De vergoeding heeft dus niets te maken met het risico dat je loopt.
Houden jullie je aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het Corona virus?
De gezondheid van onze vrijwilligers staat altijd op 1. We hebben onze kliniek, planning en werkwijze daarom aangepast aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het Corona virus. Deze richtlijnen worden strikt nageleefd.

In verband met de thuiswerk situatie zijn wij op dit moment alleen via e-mail bereikbaar. Heb je vragen? Dan kan je deze stellen door te mailen naar qpsrecruitment@qps.com.
Is dit onderzoek veilig?
Deelname aan geneesmiddelenonderzoek is veiliger dan deelname aan het verkeer. Dit komt omdat de overheid (de medisch-ethische toetsingscommissie) en QPS je veiligheid voorop stellen. Zo zijn er duidelijke wetten en wordt er goed gecontroleerd. Daarnaast zorgt ons ervaren team van artsen en verpleegkundigen ervoor dat je deelname veilig en prettig verloopt.

Deelname aan het onderzoek is helemaal vrijwillig. Je bepaalt zelf of je meedoet en kunt op elk moment besluiten om te stoppen. Als je stopt voordat het onderzoek is afgelopen, krijg je een lagere vergoeding uitbetaald.
Wanneer krijg ik de vergoeding?
De vergoeding zal worden uitgekeerd binnen 4 weken na het volledig afronden van het onderzoek. De vergoeding wordt aan de Belastingdienst opgegeven als inkomen.

Sluit dit onderzoek niet aan bij je wensen? Of heb je geen voorkeur?Laat dan hier je gegevens achter. We bellen je om de onderzoeken met je door te nemen.