QPS logo
QPS logo QPS logo
1700 vrijwilligers per jaar kiezen voor deelname aan geneesmiddelenonderzoek bij QPS Groningen! Direct aanmelden

Medische onderzoeken voor geld?

Meld je aan voor medisch onderzoek!

Deelnemen aan medisch onderzoek voor geld

Bekijk al onze onderzoeken Bekijk meteen hoeveel je kunt verdienen

 • Gezellige huiselijke sfeer

 • Voor iedereen een onderzoek

 • Gericht op vrijwilligers

 • Veiligheid staat voorop

Medische onderzoeken voor geld

Wil jij graag een extra zakcentje verdienen? Je kunt ons helpen met medische onderzoeken voor geld! Bij ons kun je je aanmelden voor verschillende medische onderzoeken voor geld. We zijn doorlopend op zoek naar deelnemers voor onze medische onderzoeken.

Bekijk alle onderzoeken

Onze onderzoeken

Bij ons lopen er altijd medische onderzoeken waar je je voor aan kunt melden. Bijna iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemen aan medische onderzoeken voor geld. Ook worden er regelmatig nieuwe medische onderzoeken toegevoegd, waarvoor je je kunt aanmelden. Vaak zoeken we voor onze onderzoeken gezonde proefpersonen, maar ook zijn we regelmatig op zoek naar deelnemers met een aandoening of ziekte.

Onderzoeksprocedure

Als je wilt deelnemen aan één van onze medische onderzoeken, doorloop je een aantal stappen:

 • Stap 1: Aanmelden
  Wanneer je wilt deelnemen aan een medisch onderzoek, moet je je eerst aanmelden. Dit kan via onze website, voor elk onderzoek dat jou interessant lijkt en waarvoor je matcht met de gestelde criteria.
 • Stap 2: Medische keuring
  Wanneer je je hebt aangemeld, nemen wij telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek wordt er bepaald of en wanneer je langs kunt komen voor een medische keuring.
 • Stap 3: Deelname onderzoek
  Om te kunnen deelnemen aan een onderzoek, moet je zijn goedgekeurd. Ben je goedgekeurd? Dan krijg je van ons bericht of je mee kunt doen aan een medisch onderzoek. Als je in de kliniek bent, bepalen we of je deelnemer wordt of dat je naar huis mag als reserve. Op basis hiervan wordt de vergoeding bepaald.
 • Stap 4: Ontvang vergoeding
  Als je alle onderdelen van het onderzoek hebt afgerond, ontvang je na de laatste keuring een vergoeding binnen uiterlijk vier weken.

Vergoeding voor medische onderzoeken

Onze proefpersonen hebben vaak verschillende redenen om zich aan te melden voor medische onderzoeken voor geld. De één vindt het belangrijk een steentje bij te dragen aan de maatschappij, de ander vindt het een prettige manier om geld te verdienen.

Het voordeel van het deelnemen aan geneesmiddelenonderzoek, is dat het volledig legaal is én je vaak een royale vergoeding ontvangt. Of je nu graag een studie wilt volgen, een verre reis wilt maken of een nieuwe laptop nodig hebt, met een deelname aan een medisch onderzoek verdien je vaak veel geld. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van verschillende factoren. Daarnaast wordt de vergoeding, net als het onderzoeksprotocol, goedgekeurd door de Medisch Ethische Toetsingscommissie.

Neem een kijkje in onze kliniek!

Nieuwsgierig naar onze kliniek, of twijfel je of je je wilt aanmelden voor een medisch onderzoek voor geld? Je kunt een virtueel kijkje nemen in onze kliniek. Onze onderzoekskliniek is gezellig, huiselijk en er is altijd toegang tot internet! Wil je graag geld verdienen met deelname aan een medisch onderzoek? Meld je aan als proefpersoon!

Bekijk alle medische onderzoeken Inschrijven

 

1 Stap 1: Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger voor één van onze onderzoeken via onze website.

2 Stap 2: Medische keuring

U ondergaat een medische keuring. Naar aanleiding van de medische keuring wordt bepaald of u geschikt bent voor het onderzoek.

3 Stap 3: Deelname onderzoek

Tijdens het onderzoek verblijft u in ons onderzoekscentrum en komt u nog één of meerdere keren terug. Ook bestaat de mogelijkheid dat u reserve wordt.

4 Stap 4: Ontvang vergoeding

Als u alle onderdelen heeft afgerond ontvangt u na de nakeuring uw vergoeding binnen uiterlijk 4 weken!