Deelnemer ligt in bed terwijl arts vragen stelt in de QPS kliniek.

Medicijnen Testen

Wil je graag medicijnen testen tegen een vergoedingen? Meldt je dan aan voor geneesmiddelenonderzoek bij QPS in Groningen. Wij zijn wekelijks bezig met medicijnen testen en zoeken met grote regelmaat deelnemers. De vergoeding die je krijgt voor een onderzoek om medicijnen te testen is gemiddeld €220 per dag. Wil je medicijnen testen? Bekijk dan direct onze lopende onderzoeken.

Deelnemer ligt in bed terwijl arts vragen stelt in de QPS kliniek.
50.000+
deelnemers aan onderzoeken in NL per jaar
97%
van onze deelnemers beveelt QPS aan
€220,-
gemiddelde vergoeding per dag

Medicijnen testen bij QPS Nederland

Wanneer je je online aanmeldt voor medicijnen testen bij QPS dan nemen wij telefonisch contact met je op voor een screening. Wanneer QPS denkt dat je in aanmerking komt voor het medicijnen testen dan volgt een medische keuring. Aan de hand van de medische keuring wordt bepaald of u daadwerkelijk medicijnen mag gaan testen bij QPS.

QPS vrijwilliger is gelegen in Groningen. Wij hebben 2 onderzoeksklinieken in Groningen: één aan het Hanzeplein en één aan de Zielstraweg. Wij begrijpen dat u wilt weten hoe het er aan toe gaat in onze kliniek voordat u medicijnen gaat testen.  Tevens kunt u op onze ervaringenpagina lezen hoe andere vrijwilligers de medicijnen testen bij QPS hebben ervaren.

Waarom medicijnen testen bij QPS?

“Help mee met geneesmiddelenonderzoek om bij te dragen aan een beter leven voor de mensen om je heen. Jij kunt met een paar dagen helpen een enorm verschil maken.”

Elke reden is goed. Neem deel…

  • om bij te dragen aan onderzoek dat levens verandert
  • voor de gezelligheid in de QPS kliniek
  • om even tijd voor jezelf te hebben
  • om de financiële vergoeding die je ontvangt
“Knap hoe een professionele organisatie toch de sfeer in de kliniek gezellig en vertrouwd kan houden.”
Peter QPS review
Frits, deelnemer dec '22
“Als je de tijd beschikbaar hebt om mee te doen zou ik het zeker doen, want het is zeer gemakkelijk; je hoeft alleen maar te liggen. En wie wil er nu niet liggend z'n geld verdienen? ”
Peter QPS review
Peter, deelnemer jan '22
“Ik heb me ontzettend vermaakt met alle andere deelnemers. De tijd vloog voorbij.”
Manon review QPS
Manon, deelnemer apr '22
Deelnemers zitten gezellig rondom de ontbijttafel te eten.
Hilma klinisch verpleegkundige QPS geneesmiddelenonderzoek
Hilma Hamming
Klinisch verpleegkundige sinds 2008
"In principe hoef je alleen maar een paar setjes schone kleren en toiletspulletjes mee te nemen. De rest is hier. Zoveel schone handdoeken als je maar wilt, een opgemaakt bed, ontbijtjes, lunch en diner. Sommige deelnemers nemen een playstation of eigen bordspelletjes mee, maar ook daarvan hebben we er genoeg!"

De vergoeding, dat zit zo

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de vergoeding niet gekoppeld aan een risico. Hoeveel vergoeding jij ontvangt, wordt bepaald aan de hand van o.a. het aantal dagen en de speciale handelingen. De totale vergoeding wordt bepaald aan de hand van de onderstaande zaken.

Het aantal dagen in de kliniek
Per dag en nacht dat jij in de kliniek verblijft, ontvang je van ons een standaard vergoeding. We vergoeden je hiermee voor je tijdsinvestering in het onderzoek.
Extra toeslag
  • De basis vergoeding is gebaseerd op de tijd die jij in het onderzoek steekt. Daar bovenop zijn er een aantal gevallen waarbij je een extra toeslag krijgt: (Deze zijn al meegenomen in de totale vergoeding)
  • - Bij onderzoeken met een radioactief component ligt de vergoeding per dag iets hoger. Dit omdat het aantal handelingen per dag hoger is.
  • - Bij korte bezoeken die later dan 30 dagen na vertrek uit het onderzoekscentrum plaatsvinden.
  • - Bij speciale medische handelingen, zoals een MRI-scan, gastroscopie of een ruggenprik. Hiervoor geldt een extra vergoeding, afhankelijk van de speciale medische handeling.
De medische keuring
Voorafgaand aan je deelname word jij medisch gekeurd, hiervoor staat een aparte vergoeding. Deze is al meegenomen in de totale vergoeding.
De terugkomdagen
De terugkomdagen, waarbij je na afloop voor een ambulant bezoek weer naar de kliniek komt, krijg je apart vergoed. Deze tellen niet mee als verblijfsduur, maar zijn wel inbegrepen in het totaalbedrag.
Handelingen die je na verblijf thuis doet
Voor de handelingen die je na verblijf thuis doet, zoals het bijhouden van een dagboekje waarin je iedere dag een aantal vragen beantwoordt, krijg je een vergoeding. Ook deze is al meegerekend in de totale vergoeding.
Jouw deelnamevergoeding

+ €0,21 p/km reiskostenvergoeding

Deelnemers zitten gezellig rondom de ontbijttafel te eten.