QPS logo

Klanten waarderen ons met een 8.6!

Lees alle 61 referenties
QPS logo QPS logo
1700 vrijwilligers per jaar kiezen voor deelname aan geneesmiddelenonderzoek bij QPS Groningen! Direct aanmelden

Geld verdienen

Makkelijk verdienen met onderzoeken

Geneesmiddelenonderzoek bij QPS

Bekijk alle onderzoeken Meer informatie over deelname onderzoeken

  • Gezellige huiselijke sfeer

  • Voor iedereen een onderzoek

  • Gericht op vrijwilligers

  • Veiligheid staat voorop

Voor onderzoek naar mogelijk nieuwe geneesmiddelen zoeken wij regelmatig vrijwilligers die willen bijdragen aan onderzoek. Tijdens deze onderzoeken komt u langs bij ons in de kliniek en zal u een geneesmiddel toegediend krijgen. Afhankelijk van het onderzoek verblijft u één of meerdere nachten in onze kliniek.

Bekijk onderzoeken

Lopende onderzoeken

Je kunt je op elk moment aanmelden voor een onderzoek. Voor diverse onderzoeken zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Wij zoeken vrijwilligers in de leeftijd van 18 tot 80, zowel mannen als vrouwen. Voor de meeste onderzoeken zijn wij op zoek naar gezonde vrijwilligers, af en toe zoeken wij ook vrijwilligers met een aandoening, zoals mensen met de diagnose Astma.

Regelmatig neem ik deel aan onderzoeken. Ik ontvang een mooie vergoeding en draag m’n steentje bij aan de samenleving – Annet, 28 jaar.

Om deel te nemen kun je je aanmelden via onze website. Als je je aanmeldt, neem je niet automatisch deel aan een onderzoek, je wordt eerst door ons belteam benaderd, die zal beoordelen of je langs kunt komen voor een medische keuring. Wanneer je voor de medische keuring wordt goedgekeurd, zal worden bepaald of je kunt deelnemen aan het onderzoek.

Film

Wij krijgen regelmatig vragen van geïnteresseerden die willen deelnemen aan onderzoeken. Wij hebben daarom een film ontwikkeld, waarin we trachten alle vragen te beantwoorden betreffende de onderzoeken.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een onderzoek? Dat kan eenvoudig via de website. Bekijk voor welk onderzoek je je wilt aanmelden en vul het formulier in op onze website. Wanneer het onderzoek is afgerond ontvang je je vergoeding, ook eventuele reiskosten worden vergoed.

Meld je aan  Meer informatie deelname

1 Stap 1: Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger voor één van onze onderzoeken via onze website.

2 Stap 2: Medische keuring

U ondergaat een medische keuring. Naar aanleiding van de medische keuring wordt bepaald of u geschikt bent voor het onderzoek.

3 Stap 3: Deelname onderzoek

Tijdens het onderzoek verblijft u in ons onderzoekscentrum en komt u nog één of meerdere keren terug. Ook bestaat de mogelijkheid dat u reserve wordt.

4 Stap 4: Ontvang vergoeding

Als u alle onderdelen heeft afgerond ontvangt u na de nakeuring uw vergoeding binnen uiterlijk 4 weken!

Uitgelichte studie

CS0287

Afweersysteem

Meer informatie