QPS-logo
QPS logo QPS logo
klanteen vertellen logo
9,1
60 beoordelingen

Informatie deelname

Meer informatie over deelname als vrijwilliger

Meld u direct aan Bekijk onze onderzoeken

  • Gezellige huiselijke sfeer

  • Voor iedereen een onderzoek

  • Gericht op vrijwilligers

  • Veiligheid staat voorop

COVID-19 en geneesmiddelenonderzoek

In samenwerking met de overheid en de Medisch Ethische Toetsingscommissie is ons geneesmiddelenonderzoek geheel “corona-proof”. Onze kliniek is aangepast en wij volgen de laatste maatregelen op de voet.

Wat betekent dit voor u?

  • U mag alleen komen als u geen symptomen heeft die op corona zouden kunnen duiden
  • U heeft de afgelopen 2 weken geen contact gehad met een corona patient

Ik ben gevaccineerd voor COVID-19, mag ik meedoen?

Ja dit mag! Voor de meeste onderzoeken geldt een termijn van 2 weken dat tussen uw vaccinatie en uw deelname mag zitten, echter kan dit voor sommige onderzoeken anders zijn. Wilt u precies weten hoe het zit en of u mag deelnemen? Neem dan even contact met ons op dan zoeken wij het voor u uit!

Maatregelen bij QPS:

  • Bij deelname aan een onderzoek bij QPS, zult u bij binnenkomst getest worden op COVID-19. Daarnaast moet u ook rekening houden met iets aangepaste regels in onze kliniek zodat deelname voor iedereen veilig is.
  • Wij willen u er vast op wijzen dat het dragen van een mondkapje bij QPS verplicht is wanneer u het gebouw betreed. Wij willen u vragen de verdere aangegeven richtlijnen en instructies van het personeel op te volgen.

Op onze onderzoekspagina vindt u de meest recente onderzoeksdata en nieuwe onderzoeken!

Procedure

De allereerste stap is natuurlijk het aanmelden voor een onderzoek. U kunt zich direct aanmelden via onze website. Nadat u zich heeft aangemeld zal QPS contact met u opnemen voor een telefonische screening. Als u in aanmerking lijkt te komen zal er een afspraak met u worden gemaakt voor een medische keuring. Deze keuring verschilt per onderzoek. Wanneer u wordt goedgekeurd komt u in aanmerking voor deelname aan het onderzoek. Bij binnenkomst zal door de arts bepaald worden welke vrijwilligers deelnemer worden en welke met een reservevergoeding weer naar huis gaan. Als alle onderdelen zijn afgerond volgt nog een nakeuring en ontvangt u uiteraard uw vergoeding.

Ik doe al 2 jaar regelmatig mee aan onderzoeken naar geneesmiddelen. Het verdient goed en ik draag op deze manier mijn steentje bij! – Ingrid, Haren

Informatieve video geneesmiddelenonderzoek

Hoe gaat een onderzoek bij QPS in z’n werk? Wij krijgen veel vragen over het onderzoek naar geneesmiddelen. Wij hebben daarom uw vragen gebundeld in een korte, informatieve film. Bekijk ‘m hieronder!

Bekijk onze onderzoeken Direct inschrijven

1 Stap 1: Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger voor één van onze onderzoeken via onze website.

2 Stap 2: Medische keuring

U ondergaat een medische keuring. Naar aanleiding van de medische keuring wordt bepaald of u geschikt bent voor het onderzoek.

3 Stap 3: Deelname onderzoek

Tijdens het onderzoek verblijft u in ons onderzoekscentrum en komt u nog één of meerdere keren terug. Ook bestaat de mogelijkheid dat u reserve wordt.

4 Stap 4: Ontvang vergoeding

Als u alle onderdelen heeft afgerond ontvangt u na de nakeuring uw vergoeding binnen uiterlijk 4 weken!