QPS logo

Klanten waarderen ons met een 8.6!

Lees alle 61 referenties
QPS logo QPS logo
1700 vrijwilligers per jaar kiezen voor deelname aan geneesmiddelenonderzoek bij QPS Groningen! Direct aanmelden

Informatie deelname

Meer informatie over deelname als vrijwilliger

Meld u direct aan Bekijk onze onderzoeken

  • Gezellige huiselijke sfeer

  • Voor iedereen een onderzoek

  • Gericht op vrijwilligers

  • Veiligheid staat voorop

Procedure

De allereerste stap is natuurlijk het aanmelden voor een onderzoek. U kunt zich direct aanmelden via onze website. Nadat u zich heeft aangemeld zal QPS contact met u opnemen voor een telefonische screening. Als u in aanmerking lijkt te komen zal er een afspraak met u worden gemaakt voor een medische keuring. Deze keuring verschilt per onderzoek. Wanneer u wordt goedgekeurd komt u in aanmerking voor deelname aan het onderzoek. Bij binnenkomst zal door de arts bepaald worden welke vrijwilligers deelnemer worden en welke met een reservevergoeding weer naar huis gaan. Als alle onderdelen zijn afgerond volgt nog een nakeuring en ontvangt u uiteraard uw vergoeding.

Ik doe al 2 jaar regelmatig mee aan onderzoeken naar geneesmiddelen. Het verdient goed en ik draag op deze manier mijn steentje bij! – Ingrid, Haren

Informatieve video geneesmiddelenonderzoek

Hoe gaat een onderzoek bij QPS in z’n werk? Wij krijgen veel vragen over het onderzoek naar geneesmiddelen. Wij hebben daarom uw vragen gebundeld in een korte, informatieve film. Bekijk ‘m hieronder!

Bekijk onze onderzoeken Direct inschrijven

1 Stap 1: Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger voor één van onze onderzoeken via onze website.

2 Stap 2: Medische keuring

U ondergaat een medische keuring. Naar aanleiding van de medische keuring wordt bepaald of u geschikt bent voor het onderzoek.

3 Stap 3: Deelname onderzoek

Tijdens het onderzoek verblijft u in ons onderzoekscentrum en komt u nog één of meerdere keren terug. Ook bestaat de mogelijkheid dat u reserve wordt.

4 Stap 4: Ontvang vergoeding

Als u alle onderdelen heeft afgerond ontvangt u na de nakeuring uw vergoeding binnen uiterlijk 4 weken!