QPS logo
QPS logo QPS logo
klanteen vertellen logo
8,4
156 beoordelingen

Geneesmiddelenonderzoek

Wat houdt een geneesmiddelenonderzoek in?

Meld u direct aan Bekijk al onze onderzoeken

  • Gezellige huiselijke sfeer

  • Voor iedereen een onderzoek

  • Gericht op vrijwilligers

  • Veiligheid staat voorop

Omdat er steeds nieuwe medicatie en nieuwe toedieningsvormen van medicatie wordt ontwikkeld, zijn er altijd vrijwilligers nodig. Er zijn nog steeds ziektes waar nog geen goedwerkende medicatie voor bestaat, dus vrijwilligers zijn erg belangrijk voor QPS.

Nieuwe medicatie

Het testen van nieuwe medicatie en nieuwe toedieningsvormen is van groot belang. Als vrijwilliger draagt u bij aan het verhogen van het welzijn van patiënten. Wanneer een geneesmiddel is onderzocht en goedgekeurd, heeft u er als vrijwilliger mede voor gezorgd dat patiënten bijvoorbeeld niet in het ziekenhuis hoeven worden opgenomen.

Geneesmiddelenonderzoek is erg belangrijk voor het behandelen van ziektes. Ik neem altijd deel aan onderzoeken wanneer ik daar tijd voor heb. – Mevrouw Pol, Appingedam

Lopende onderzoeken

Bekijk onze aankomende onderzoeken om te bepalen of u wilt deelnemen aan één van onze onderzoeken. U kunt uzelf ook inschrijven om op de hoogte te blijven van de nieuwste onderzoeken. U krijgt dan meteen een mailtje wanneer er nieuwe onderzoeken gaan starten en weet u zeker dat u op tijd bent met het inschrijven voor onze onderzoeken.

Medicatie controle

QPS doet onderzoek onder strenge controle van de Nederlandse overheid en daarnaast van diverse internationale overheidsinstanties (FDA in de Verenigde Staten en de EMEA in Europa).

Bekijk onze onderzoeken Direct inschrijven

1 Stap 1: Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger voor één van onze onderzoeken via onze website.

2 Stap 2: Medische keuring

U ondergaat een medische keuring. Naar aanleiding van de medische keuring wordt bepaald of u geschikt bent voor het onderzoek.

3 Stap 3: Deelname onderzoek

Tijdens het onderzoek verblijft u in ons onderzoekscentrum en komt u nog één of meerdere keren terug. Ook bestaat de mogelijkheid dat u reserve wordt.

4 Stap 4: Ontvang vergoeding

Als u alle onderdelen heeft afgerond ontvangt u na de nakeuring uw vergoeding binnen uiterlijk 4 weken!