QPS logo

Klanten waarderen ons met een 8.6!

Lees alle 61 referenties
QPS logo QPS logo
1700 vrijwilligers per jaar kiezen voor deelname aan geneesmiddelenonderzoek bij QPS Groningen! Direct aanmelden

Geld verdienen als proefpersoon?

Meld je aan als proefpersoon!

Bekijk alle onderzoeken Schrijf je direct in als proefpersoon

  • Gezellige huiselijke sfeer

  • Voor iedereen een onderzoek

  • Gericht op vrijwilligers

  • Veiligheid staat voorop

Geld verdienen als proefpersoon

Wil jij graag je steentje bijdragen aan de medische wetenschap en geld verdienen als proefpersoon? Meld je aan voor onze medische onderzoeken. We zijn doorlopend op zoek naar mensen die geld willen verdienen als proefpersoon!

Bekijk alle onderzoeken

Alle medische onderzoeken van QPS

Bij QPS hebben we continu lopende onderzoeken waarvoor je je kunt aanmelden. Ook worden er regelmatig nieuwe onderzoeken toegevoegd. Bijna iedereen vanaf 18 jaar kan geld verdienen als proefpersoon. Voor veel onderzoeken zijn we op zoek naar gezonde deelnemers, maar als je een aandoening of ziekte hebt kan je ook vaak geld verdienen als proefpersoon!

Onderzoeksprocedure

Meld je aan
Als je geld wilt verdienen als proefpersoon, is de eerste stap het aanmelden. Dit kan via de website, voor elk onderzoek dat je interessant vindt en waarvoor je voldoet aan de gestelde eisen en criteria.

Medische keuring
Nadat je je hebt aangemeld, nemen we telefonisch contact met je op voor een screening. Als je in aanmerking komt voor deelname aan één van de onderzoeken, maken we een afspraak voor een medische keuring. Hoe de keuring er precies uit ziet, verschilt per onderzoek.

Deelnemen aan het onderzoek
Om te mogen deelnemen aan het onderzoek, moet je medisch goedgekeurd zijn. Wanneer je medisch bent goedgekeurd, krijg je van ons bericht of je geld kunt gaan verdienen als proefpersoon. Als je in de kliniek bent, bepalen we of je mag deelnemen aan een onderzoek, of als reserve naar huis mag. Op basis hiervan bepalen we je vergoeding.

Vergoeding
Als je deelneemt aan een medisch onderzoek, krijg je een vergoeding. De vergoeding varieert per onderzoek. Je ontvangt je vergoeding uiterlijk 4 weken na afronding van het onderzoek.

Vergoeding bij een medisch onderzoek

Deelnemers hebben verschillende redenen om deel te nemen aan een medisch onderzoek. De één vindt het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor de medische wetenschap, de ander vindt het simpelweg een fijne manier van geld verdienen.

Een groot voordeel van het deelnemen aan een geneesmiddelen onderzoek, is dat het volledig legaal is. Daarnaast ontvang je er een ruime vergoeding voor. Super handig als je een studie wilt bekostigen of een verre reis wilt maken. Wanneer je je deelneemt aan een medisch onderzoek, kun je vaak veel geld verdienen als proefpersoon. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van verschillende factoren. De vergoeding en het onderzoeksprotocol worden goedgekeurd door de Medisch Ethische Toetsingscommissie.

Neem een kijkje in onze kliniek

Wil je graag geld verdienen als proefpersoon, maar twijfel je nog of je je wilt aanmelden? Neem vast een virtueel kijkje in onze kliniek! In de onderzoekskliniek heerst een huiselijke sfeer, is het gezellig en je hebt altijd toegang tot internet. Wil je geld verdienen als proefpersoon? Meld je aan!

Bekijk alle medische onderzoeken Meld je aan

1 Stap 1: Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger voor één van onze onderzoeken via onze website.

2 Stap 2: Medische keuring

U ondergaat een medische keuring. Naar aanleiding van de medische keuring wordt bepaald of u geschikt bent voor het onderzoek.

3 Stap 3: Deelname onderzoek

Tijdens het onderzoek verblijft u in ons onderzoekscentrum en komt u nog één of meerdere keren terug. Ook bestaat de mogelijkheid dat u reserve wordt.

4 Stap 4: Ontvang vergoeding

Als u alle onderdelen heeft afgerond ontvangt u na de nakeuring uw vergoeding binnen uiterlijk 4 weken!

Uitgelichte studie

CS0284

Behandeling van astma

Meer informatie