QPS logo
QPS logo QPS logo
klanteen vertellen logo
8,2
154 beoordelingen

Benieuwd hoe anderen onderzoek bij QPS hebben ervaren?

Bekijk de ervaringen van onze vrijwilligers

Schrijf u direct in Bekijk alle onderzoeken

  • Gezellige huiselijke sfeer

  • Voor iedereen een onderzoek

  • Gericht op vrijwilligers

  • Veiligheid staat voorop

bg-face-4
Man uit Mopertingen Bilzen uit België (1 jaar vrijwilliger)

Een beetje vakantiegevoel, heerlijk buiten zitten, samen buiten eten (keuze uit 2 maaltijden). Elke dag een buitenwandeling en dit in een gemoedelijke sfeer, toffe mensen, leuke artsen en verplegend personeel. We hoeven weinig tot niets te doen, er is een afwasmachine, was machine enz. We worden goed opgevolgd, weinig risico dus. Het lijkt dus wel een beetje vakantie, vol pension zelfs ‘all in’ en nog betaald worden ook, een goede vergoeding krijgen wij netjes snel uitbetaald!

 

Man, Uithoorn (vrijwilliger sinds 2010)

bg-face-2

Ik doe meerdere studies mee de afgelopen 3 jaar/jaren bij QPS. Ik vind de gemoedelijke sfeer in combinatie met de vriendelijke professionele verpleging en de accommodatie bij de tuin erg comfortabel en kom daarom ook graag terug.

Casper, Groningen (1 jaar vrijwilliger)

bg-face-3

Via een vriend van mij hoorde ik over QPS. Ik ben zelf student geneeskunde en voel me daarom verantwoordelijk om deel te nemen. Dit in combinatie met de hoge vergoedingen zorgen er voor dat ik al 2x heb deelgenomen aan geneesmiddelenonderzoek en zolang ik studeer blijf ik dit ook doen. 

 

E., Capelle aan den IJssel

bg-face-1

Dit is voor mij de eerste keer en ik vond het allemaal er goed geregeld. Het personeel is erg aardig en professioneel. Het eten is gevarieerd en goed te doen. Ons verblijf is aangenaam en er is een buitenplaats. Goede wifi. Ik kom hier zeker terug.

 

Johan, Surhuisterveen (3 jaar vrijwilliger)

Ik kan QPS aan iedereen aanraden. Regelmatig zijn ze op zoek naar vrijwilligers voor nieuwe onderzoeken. Wanneer ik kan, doe ik mee, en wanneer het me niet past, hoef ik niet mee te doen. Je kan je zelf inschrijven, dus je zit nergens aan vast. Daarnaast zijn de vergoedingen erg lekker, zeker wanneer je kijkt naar de tijd die je eraan kwijt bent. 

 

Bekijk onze onderzoeken Direct inschrijven

1 Stap 1: Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger voor één van onze onderzoeken via onze website.

2 Stap 2: Medische keuring

U ondergaat een medische keuring. Naar aanleiding van de medische keuring wordt bepaald of u geschikt bent voor het onderzoek.

3 Stap 3: Deelname onderzoek

Tijdens het onderzoek verblijft u in ons onderzoekscentrum en komt u nog één of meerdere keren terug. Ook bestaat de mogelijkheid dat u reserve wordt.

4 Stap 4: Ontvang vergoeding

Als u alle onderdelen heeft afgerond ontvangt u na de nakeuring uw vergoeding binnen uiterlijk 4 weken!