QPS-logo
QPS logo QPS logo
klanteen vertellen logo
9,1
60 beoordelingen

Disclaimer

  • Gezellige huiselijke sfeer

  • Voor iedereen een onderzoek

  • Gericht op vrijwilligers

  • Veiligheid staat voorop

Disclaimer

Laatste update: 06-09-2016

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website qpsvrijwilliger.com.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Gebruik van QPS vrijwilliger website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Informatie

Informatie die deze website bevat is alleen voor algemene informatie doeleinden. De informatie is gegeven door QPS en terwijl wij ons uiterste best doen de website up to date en correct te houden, geven we geen garantie over de compleetheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot informatie op de website. Vertrouwelijkheid van de informatie is daarom geheel op eigen risico.

Wijzigingen

QPS behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer is gewijzigd.

1 Stap 1: Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger voor één van onze onderzoeken via onze website.

2 Stap 2: Medische keuring

U ondergaat een medische keuring. Naar aanleiding van de medische keuring wordt bepaald of u geschikt bent voor het onderzoek.

3 Stap 3: Deelname onderzoek

Tijdens het onderzoek verblijft u in ons onderzoekscentrum en komt u nog één of meerdere keren terug. Ook bestaat de mogelijkheid dat u reserve wordt.

4 Stap 4: Ontvang vergoeding

Als u alle onderdelen heeft afgerond ontvangt u na de nakeuring uw vergoeding binnen uiterlijk 4 weken!