Radioactiviteit

Wat kun je verwachten van radioactiviteit bij geneesmiddelenonderzoek?

Draag jij bij aan zorg,
dan mag je zelf ook goede zorg verwachten

Bij QPS ben je geen nummer, maar onderdeel van de familie. Zo ervaren deelnemers hun deelname:

 

“Ik heb me tijdens mijn verblijf altijd op m’n gemak en veilig gevoeld.”
Erik review QPS
Erik, deelnemer okt '21
“Personeel is erg vriendelijk, alles wordt goed en duidelijk uitgelegd, met je vragen kun je altijd terecht. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, of je het nu doet voor jezelf of om de wetenschap te helpen.”
QPS review Jose
José, deelnemer jan '22
“Het voelde een beetje als vakantie, want ik had nu tijd om films te kijken, te lezen en te slapen! De begeleiding van de artsen was prima.”
Janna review QPS
Janna, deelnemer feb '23
“Huiselijk, gezellig, voel me veilig en betrokken, kleine omgeving die het aangenaam maakt, in tegenstelling tot andere bedrijven waar je eerder het "bedrijfsgevoel" ervaart.”
Jean Leon review QPS
Jean-Leon, deelnemer jan '22
“Ik heb me ontzettend vermaakt met alle andere deelnemers. De tijd vloog voorbij.”
Manon review QPS
Manon, deelnemer apr '22
“Vanaf binnenkomst voelde ik me welkom en gedurende het verblijf bleef ik het gevoel houden dat ik goed in de gaten gehouden werd. Ik vond het heerlijk om een paar dagen alle tijd te hebben in de wetenschap dat ik er een goed doel mee dien.”
Carin review QPS
Carin, deelnemer jan '22
“Alles was uitstekend geregeld, de verpleegkundigen creëerden een gezellige en huiselijk sfeer. Zoals ik jullie al persoonlijk heb gezegd wil ik bij deze jullie nogmaals heel hartelijk bedanken. Jullie zijn kanjers!!!”
Nico QPS deelnemer review
Nico, deelnemer okt '21
“Het was een hele leuke ervaring, personeel was super vriendelijk en alles werd heel goed uitgelegd. De artsen en verpleging nam altijd de moeite om elke stap uitgebreid uit te leggen en je gerust te stellen. Ik ga het zeker weer doen. ”
Patricia review QPS
Patricia, deelnemer jan '23
“Als je de tijd beschikbaar hebt om mee te doen zou ik het zeker doen, want het is zeer gemakkelijk; je hoeft alleen maar te liggen. En wie wil er nu niet liggend z'n geld verdienen? ”
Peter QPS review
Peter, deelnemer jan '22

Overtuigd? Help ook mee!

Bekijk de onderzoeken en kies zelf