Betaalde proefpersonen gezocht

Doe mee aan onderzoek en ontvang een ruime vergoeding

QPS is het gehele jaar op zoek naar betaalde proefpersonen. Elk jaar vele diverse onderzoeken die regelmatig worden aangevuld. Voor de onderzoeken kan QPS niet zonder haar vrijwilligers.

Voor al deze onderzoeken worden betaalde proefpersonen gezocht. Elk onderzoek draait om de ontwikkeling van een medicijn voor een bepaalde aandoening, bijvoorbeeld astma. Uiteindelijk is het mogelijk dat het medicijn op de markt wordt gebracht of dat een ander medicijn is doorontwikkeld. Daarom worden er bij QPS elke dag proefpersonen gevraagd. Bekijk direct onze huidige onderzoeken waarvoor betaalde proefpersonen worden gezocht.

Huidige onderzoeken

Vele onderzoeken

QPS heeft vele onderzoeken waarbij verschillende voorwaarden gelden. Daarom worden er vele betaalde proefpersonen gezocht. In het overzicht van huidige onderzoeken kunt u door middel van het filter eenvoudig het geschikte onderzoek vinden. De duur van het onderzoek verschilt per studie en hierdoor ook de vergoeding die u kunt ontvangen. Naast de vergoeding die u ontvangt, kunt u ook reiskosten terugvragen. Zit er momenteel geen geschikt onderzoek tussen? Regelmatig worden nieuwe betaalde proefpersonen gezocht doordat er nieuwe onderzoeken worden toegevoegd. U kunt zich onder aan de pagina inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwste onderzoeken.

Betaalde proefpersonen gezocht

Geschikt onderzoek gevonden? U kunt zich hier inschrijven. De procedure die volgt is dat wij telefonisch contact met u opnemen. Vervolgens plannen we een afspraak die twee tot drie uren in beslag neemt. Daarin wordt het onderzoek besproken en kijken we of u geschikt bent om deel te nemen aan het medicijnonderzoek. Wanneer u geschikt blijkt te zijn, bent u klaar om te starten aan het onderzoek. Hiervoor wordt u minimaal één nacht opgenomen in onze kliniek. Binnen de kliniek hebt u toegang tot internet, een spelcomputer en een pingpongtafel.

Veiligheid van het onderzoek

Alle medicijnen die worden toegediend bij u als betaald proefpersoon zijn van tevoren uitvoerig getest. Ten eerste is het onderzoek goedgekeurd door een onafhankelijke Medisch Ethische Toesingscommissie. Daarnaast wordt u dag en nacht in de gaten gehouden door onze verpleegkundigen. Tot slot volgt er een nakeuring. Hierin kijken we of u net zo gezond bent als toen u binnenkwam. Bekijk eventueel de veelgestelde vragen.

Ja, ik word proefpersoon Vrijwilligers vertellen